Čestitke-M

Unikatne čestitke za svaku priliku.

uskrs_thumb

Čestitke za Uskrs

Motiv koji stoji iza slanja Čestitke je relativno jednostavan: vi želite nekome poručiti da mislite na njih. Bez obzira je li njihov rođendan, želite li im da brže ozdrave, dobili su novi posao ili napredovanje ili se preseljavaju u novu kuću, ideja iza svega je jednaka a to vrijedi i za Uskrs. Jednostavno želite obilježiti događaj nekom izvanrednom Čestitkom koja bi im pokazala što vam znače.

Naravno da je moguće poruku poslati putem brojnih drugih načina poput SMSa ili emaila, ili kao e-Čestitka, ali sama činjenica da elektronske poruke koristimo svakodnevno ih čini manje vrijednima a to sigurno nije poruka koju želite poslati nekome, da je manje vrijedan. Zbog toga u današnje vrijeme prava papirnata Čestitka dobiva još više na značaju jer to je demonstracija vaših osjećaja koju možete dodirnuti. Bez obzira kakva je slika na njoj i koja je poruka tiskana unutra, sama prisutnost Čestitke nešto znači.

S tim rečenim samo je potrebno pronaći pravu sliku koja bi Čestitku učinilo još utjecajnijom i kako bi pokazala koliko ste truda i vremena utrošili da nekome pronađete najbolju Čestitku za Uskrs. Svakako možete provesti sate i sate probirući kroz brojne police prepune raznih Čestitki za Uskrs ili možete sami napraviti jednu. Uskrsne Čestitke mogu biti napravljene sa fotografijama vaše djece čija su lica pokrivena bojom sa jaja od prošlogodišnjeg Uskrsa. Ili obucite djecu u neke kostime poput pilića i zečića i od tih fotografija napravite Čestitke. Ovo je samo primjer ideje, ali vi možete pronaći i brojne druge po internetu gdje ima bezbroj motiva kako napraviti Uskrsne Čestitke.

Uskrsna Čestitka može imati dva općenita tona kojima nešto poručuje a koji od ta dva izaberete ne smije ovisiti o vama nego o osobama kojima šaljete te Čestitke. Uskrs je najveći kršćanski blagdan i zbog toga ga ne doživljavaju svi na isti način.

Jedan oblik Čestitki za Uskrs su one koje sadrže motive jaja, zečića i pilića. Sve su te redom stari poganski motivi koji su preživjeli do današnjih dana i uglavnom ih se koristi u svjetovnim obilježavanjima Uskrsa te u marketinške svrhe. Ukoliko šaljete Čestitke osobama koje nisu izuzetno vjerski nastrojene onda se mogu koristiti ovakvi motivi.

Drugi oblik je onaj koji sadrži neku verziju lika Isusa Krista, čije uskrsnuće se tada slavi. Takve Čestitke se šalju osobama kojima je vjerski aspekt Uskrsa mnogo važniji od bojanja jaja i jedenja šunke.

Koji od dva oblika ćete vi izabrati ovisi isključivo o vama, ali je potrebno misliti i na osobu kojoj to šaljete.

Podržite nas i podijelite sa prijateljima

Pinterest

Što mislite o ovoj čestitki?

do sada

Comments are closed.