Čestitke-M

Unikatne čestitke za svaku priliku.

srce_thumb

Čestitke za Valentinovo koje vaša voljena osoba neće zaboraviti

Valentinovo ili Dan zaljubljenih se slavi širom svijeta već nekoliko stoljeća i ostaje popularno za parove svih dobnih skupina. Bez obzira jeste li sa svojim partnerom već godinama ili ste se tek upoznali i započinjete vezu, Valentinovo pruža savršenu priliku da se sakrijete od oštre zime koja još traje i da sa voljenom osobom provedete večer u kojoj ćete proslaviti sve što vašu vezu čini posebnom. Koliko su Čestitke za valentinovo pritom vaše pokazuje podataka da se globalno pošalje preko milijardu Čestitki za valentinovo i pritom tradicionalne, rukom pisane Čestitke još uvijek drže najveći dio. No kako danas ipak većina kupuje standardizirane industrijske verzije Čestitki, možda je bolji izbor neka ručno rađena Čestitka koja je unikatna i posebna.

Prednost industrijski printanih Čestitki za Valentinovo je da ih možete kupiti gotov svugdje i u zadnji tren ako ste zaboravili prije, ali su s time izgubile dio romantičnosti i osobnosti. Ručno izrađenu Čestitku morate ili napraviti sami ili ju naručiti dovoljno rano da ju stignete poslati prije valentinova.

Kada se radi o poruci za valentinovo koja ide u Čestitku, same riječi i nisu toliko bitne (osim ako ste totalni antitalent za pisanje) koliko je bitno da se u njima vidi da dolaze iz srca i iskreno. Ukoliko odvojite malo više vremena kako bi svojoj dragoj osobi pružili iskrenu poruku koja im pokazuje točno što volite kod njih to će ih jako impresionirati. Pokazivanje da vi cijenite svoju vezu toliko da ste personalizirali Čestitku pokazuje i da ste spremni potpuno se posvetiti voljenoj osobi i vama kao zajedništvu.

Izbor Čestitke koja pristaje osobnosti vašeg partnera pokazuje da obraćate pozornost i brigu za njihove želje i interese, čak i ako vam ponekad ne odgovaraju. Osobni pristup kod Čestitke u kojoj koristite njihovo ime i vašu posebnu poruku će nesumnjivo izraziti kome pripada vaše srce a može biti i zabavno bez da bankrotirate pritom. Romantičnost ne mora biti izražena skupim večerama i ekstravagantnim poklonima. Jednostavna činjenica da provodite vrijeme zajedno, daleko od svakodnevnih ometanja, i da ste spremni se koncentrirati na to da slušate jedno drugog može kreirati toplu i neizbrisivu atmosferu koju ćete cijeniti i vi i vaša bolja polovica.

Redoviti momenti provedeni na ovakav način su ključni za održavanje iskre u vašoj vezi i otkriti ćete da ulaganje malo truda u proslavu vaše ljubavi čini čuda za trajanje vaše veze. Obično je lakše prvo smisliti poruku za vašu ljubav, a onda tome pridružiti Čestitku. Ukoliko idete obrnutim redom, gdje prvo izaberete Čestitke pa smišljate poruku to može biti malo teže. Pokušajte izbjeći industrijske Čestitke ako je to ikako moguće. Posebno ako za ovo Valentinovo ste sami i želite uhvatiti nekoga.

Čestitke za Valentinovo ne moraju biti konzervativne i osjećajne, ponekad mogu biti i zabavne, čak i koketirajuće. Ukoliko ciljate na nekog muškarca kojeg želite osvojiti možete izabrati Čestitku koja sadrži vitku a bujnu djevojku u bikiniju (možda i vašu sliku?) jer gotovo svakom muškarcu će srce zaigrati uz takvu sliku, a posebno ako uz nju stoji poruke osobe koja mu je u blizini. Ili možete izabrati Čestitku sa prikazom muškog torza prekrivenog u sapunica u kojoj je ispisano vaše ime. Preskočite okvire i ne dopustite da vas tradicija zadrži.

Ukoliko Čestitku poklanjate nekom tko voli putovati možete izabrati neku fotografiju nekog dalekog kraja slikanog po noći i onda Photoshopom ili nekim drugim alatom sa zvijezdama napišete njihovo ime na njoj. Što ćete vi izabirati dakako ostaje na vama, ali uvijek mislite na osobe kojima to šaljete.

Podržite nas i podijelite sa prijateljima

Pinterest

Što mislite o ovoj čestitki?

do sada

Comments are closed.