Čestitke-M

Unikatne čestitke za svaku priliku.

muske001

Rođendanska čestitka za vašeg dečka

Uobičajeno je da kod izbora čestitke nemate problema kada birate za vašu frendicu, članove obitelji ili kolegici, no kada treba kupiti čestitku za vašeg dečka onda gotovo blokirate. Ponekad uopće ne znate odakle početi jer kako čestitati rođendan svome dečku? Evo nekoliko prijedloga.

Smiješne čestitke za rođendan

Svi se vole dobro nasmijati. Lagane, jednostavne i zabavne čestitke su uvijek dobar način za čestitati rođendan a opet ne ispasti previše sentimentalna. Ako ste već dugo zajedno onda sigurno imate nekih svojim vlastiti “internih” smiješnih fora pa možete pokušati nabaviti čestitku koja aludira baš na takvu situaciju. Ili pronađite nešto na što će se tako nasmijati da ju dugo neće zaboraviti. Nema nekog specifičnog pravila za izbor smiješne čestitke za rođendan, ali ako je vas nasmijalo i to dobro, najvjerojatnije je dobra.

Tipično muške čestitke

Voli li vaš dečko automobile, motore, sport? Ili možda pse? Ili je avanturist i zaljubljenik u prirodu? čestitka može imati temu i davati naglasak na ono što jako zanima vašeg dečka. Također možete naručiti ručno izrađenu unikatnu čestitku posebno za njega. Na taj način ćete mu pokazati da je i vama važno to što njega zanima. Ili ju sami napravite. Uzmite neku vašu zajedničku fotografiju, on nje napravite kopiju i od kopije složite totalno personaliziranu čestitku.

Romantična čestitka

Vjerojatno imate želju u čestitku osim lijepih rođendanskih želja ubaciti i koju romantičnu notu. Vaš romantični dodatak mora biti poseban, a opet ne preromantičan, ljigav i odbojan. Ista pravila vrijede za izbor čestitke. Rođendan bi trebao biti jednostavan trenutak u kojem se osoba želi zabaviti, a takvo vrijeme nije dobro za izražavanje vaših dubokih i iskrenih želja i misli. Osim toga velika većina muškaraca nikako ne voli jako romantične dodatke pa nemojte birati čestitke koje previše izražavaju vaše žensko mišljenje i osjećaje. Kada upisujete poruku ostanite jednostavni i iskreni, ne pretjerujte. Poruke mogu biti ovakvog oblika “Sviđa mi se kako me nasmijavaš”, “Jedva čekam da tvoj rođendan provedemo zajedno” ili “Sretan rođendan, zabavi se dobro s ekipom, ali sutra si moj”.

Savršena čestitka

Savršena čestitka za dečka je ona za koju vam unutarnji osjećaj govori da je najbolja. Najbolje želje za rođendan se ne mogu izraziti emailom ili SMSom, ako želite da se vaš dečko sjeća vaših iskrenih želja, morat ćete se malo potruditi. Napravite čestitku, ili ako vam to ne ide kupite neku dobru. U svakom slučaju ona mora pokazivati da ste odvojili vrijeme razmišljajući o tome barem neko vrijeme.

Podržite nas i podijelite sa prijateljima

Pinterest

Što mislite o ovoj čestitki?

do sada

Comments are closed.