Čestitke-M

Unikatne čestitke za svaku priliku.

cestitka_za_rodjendan_plava_torta_002

Ručno rađena čestitka za majčin rođendan

Majci možete kao poklon ili dio poklona za rođendan pokloniti i ručno izrađenu čestitku čime dodajete veoma poseban dodatak u taj poklon. Ručno izrađene čestitke imaju onaj osobni osjećaj koji

ništa drugo ne prenosi na isti način, zabavne su i jednostavne za napraviti i cijeniti će ih se godinama. Ukoliko uopće nemate ideja kako to započeti, evo nekih:

1. Ugradite u čestitku tekst omiljene pjesme ili napišite stihove iz te pjesme. U nekim hobby art trgovinama možete i potražiti male elektronske uređaje koji mogu svirati neke pjesme kada se čestitka otvori.
2. Napišite svoju vlastitu pjesmu i uključite ju u čestitku.
3. Napišite kako i što osjećate prema njoj i izgradite čestitku tako da svojim izgledaom odražava te riječi.
4. Pronađite vaše ili njezine omiljene izreke i upišite ih u čestitku.
5. Ubacite poklon u čestitku, kao karte za neki koncert ili kazališnu predstavu ili rezervaciju u nekom divnom restoranu. Ukoliko ste mogućnosti to mogu biti i karte za krstarenje.
6. Nađite neku lijepu fotografiju vas sa njom, napravite kopiju i tu kopiju koristite kao dio vanjeskog dizajna čestitke ili je ubacite unutra.
7. Ne mroate biti umjetnik da biste našpravili predivnu čestitku. Naslikajte, nacrtajte, zašarajte nešto jednostavno na papri a zatim taj popir u djelovima koristite za kreiranje ečeg posebnog.
8. Koristite tople i pastelne boje jer one odražavaju umirijuće i ugodne osjećaje.
9. Ne brinite hoće li vaša čestitka biti lijepa ili ne. Nije potrebno da bude savršena da bi imala duboko značenje.
10. Poigrajte se s nekoliko ideja prije nego odlučite što će biti finalna verzija.

Kada napravite svoju ručno rađenu čestitku za rođendan učinite to u trenutku kada ste sami kako bi dali naglasak na osjećaje koje želite prenijeti tom čestitkom. Ne zaboravite da se čestitka može uključiti u ona obiteljske albume od komadića sličica i članaka.

Podržite nas i podijelite sa prijateljima

Pinterest

Što mislite o ovoj čestitki?

do sada

Comments are closed.