Čestitke-M

Unikatne čestitke za svaku priliku.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Unikatne čestitke kućne izrade

Unikatne ručno izrađene čestitke koje su napravljene kod kuće su nešto što može obradovati sve vama važne osobe. Zahvaljujući napretku u posljednje vrijeme ipak prevladavaju poruke koje se šalju emailom i SMS porukama, ali papirnate čestitke su, morate priznati, ipak malo bolje. Neke osobe smatraju da je danas možda malo “bedasto” pokloniti samo čestitku sa izrazima dobrih želja, no onda ih možete pokloniti kao dio poklona gdje će biti na intiman i osobana način izražene želje.

Ručno izrađene čestitke možete raditi i sami,a za to vam je potrebno nabaviti raznobojne kartone, razne vrste rezača, kamenčića, rižin papir, kokosov papir, salvete s prigodnim motivima, svileni papir, kolaž papir, pergament, tanka brušena koža, primjerci čipke, gumbi, boje za napuhavanje, zlatne i srebrne kontur boje, trake, obiteljske fotografije – ukratko sve ono razno što vam je na čestitkama lijepo i posljednja komponenta je vaša mašta.

No sada kada ste pročitali što vam sve treba dođe vam da odustanete i odete u najbližu trgovinu i kupite običnu čestitku, a opet takva neće biti nimalo posebna. Ako i nemate volje, energije ili talente za napraviti svoju unikatnu čestitku ima drugih osoba koje ih izrađuju. Jedna od takvih osoba izrađuje i čestitke koje vidite na ovim stranicama.

Unikatne ručno račene čestitke mogu se naći i u nekim specijaliziranim trgovinama pa izbor takve može biti i zabavna aktivnost jer ih ne morate birati sami, već povedite nekog… prijateljicu. Unikatne čestitke su harmonični amalgam imaginacije i kreativnosti. Mogu se birati za razne događaje i aktivnosti poput Uskrsa, Nove godine, Božića, vjenčanja, rođendana, godišnjice… a mogu biti i napravljene raznim tehnikama i materijalima.

Stvaraoci unikatnih čestitki često imaju momente genijalnosti i nevjerojanih ideja kada stvaraju ovakve čestitke i ponekad se koriste materijali za koje isprva nikada ne bi rekli da se uopće mogu naći na čestitki. Također je bitno imati dobar osjećaj za boje, kao i kod slikarstva i dizajna, kako bi se svi uobičajeni i neuobičajeni elementi uklopili zajedno.

No pustimo sad to, činjenica je da unikatne čestitke danas predstavljaju stvarno poseban način prenošenja poruke jer su unikatne, dakle jedinstvene i uvijek postoji samo jedna.

Podržite nas i podijelite sa prijateljima

Pinterest

Što mislite o ovoj čestitki?

do sada

Comments are closed.